Depozite frigorifice

FrigoGroup va ofera montaj depozite frigorifice la cele mai mici preturi din piata si la cel mai bun raport calitate-pret. Contactati-ne pentru o oferta detaliata!

FrigoGroup.ro va ofera montaj depozite frigorifice la cele mai mici preturi din piata si la cel mai bun raport calitate-pret din piata!

Afacerea dumneavoastra necesita construirea unui depozit frigorific? Produsele comercializate de tine trebuiesc pastrate in depozite frigorifice la o temperatura constanta si controlata? Ai ajuns exact unde trebuie!

Avem o experienta foarte mare in constructia de depozite frigorifice si nu numai. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili ce depozit frigorific necesita afacerea dumneavoastra. Lucrarile executate de noi se incadreaza la cele mai inalte standarde europene.

Depozitarea produselor intr-o atmosfera controlata este cea mai sigura metoda de pastrare a acestora. Calitatea produselor va fi pastrata prin mentinerea nivelului optim de temperatura si umiditate.

Pe langa pretul mic pentru constructia depozitului, FrigoGroup vine cu ceva in plus! Spre deosebire de concurenta, noi iti oferim posibilitatea platii in rate a lucrari iexecutate. Nimic mai simplu! Tu trebuie doar sa ne contactezi, vom stabili o intalnire si vom pune la punct toate detaliile necesare pentru demararea lucrarilor.

De asemenea, societatea noastra se ocupa cu montaj compresoare frigorifice si instalatii frigorifice.

Cerere detalii